Tijdens een Empathiesessie krijg je de volledige ruimte om te praten over die dingen waar je mee worstelt, waar je verdriet over hebt, je schuldig over voelt, of wat ook maar, waar je graag liefdevolle aandacht aan wilt geven.

Empathie helpt om ervaringen te verwerken, te helen, en inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is en hoe jij graag wilt leven.

Graag geef ik je de mogelijkheid om met mij een afspraak te maken voor een Empathiesessie.

Marianne: “De empathiesessies met Sofie geven mij helderheid en lichtheid. Ik raak meer in contact met mezelf. En krijg ook meer inzicht in mezelf. Het geeft mij ruimte om mijn ervaringen er te laten zijn. En als ik van Sofie empathie heb ontvangen, wordt het daarna makkelijker om er ook met anderen over te praten.”

Dineke Bergsteijn: “Ik mijmer nog na over ons gesprek afgelopen vrijdag. Ik ben dankbaar en verrast over wat er uitkwam: ik mag nog meer van mezelf houden, ik hoef mezelf niet laf te vinden en ik kan door ons contact alweer meer compassie en empathie opbrengen voor iedereen in mijn omgeving. Zaterdagmorgen in de auto voelde ik veel empathie voor mijn ex-vriendin die op dat moment mijn brief zou ontvangen.
Het is veel en ik wilde delen uit dankbaarheid naar jou, omdat je zulke mooie woorden weet te vinden en mij daarmee helpt.”