Beschrijving

Deze vervolgdag is bedoeld voor deelnemers die minimaal een basiscursus Geweldloze Communicatie hebben gevolgd. De training is gericht op het oefenen met en het verdiepen van Geweldloze Communicatie.

Schuld en Schaamte zijn emoties die de verbinding met jezelf en anderen behoorlijk in de weg kunnen zitten en kunnen leiden tot allerlei destructieve patronen.

Tijdens deze vervolgdag verkennen we deze emoties en ervaar je hoe je empathie en zelf-empathie kunt toepassen om zo de verbinding met jezelf en de ander te kunnen blijven maken.

Ook leer je hoe je de verbinding met anderen kunt maken wanneer die geplaagd worden door schuld of schaamte.

Zo creëren we een nieuwe constructieve manier van omgaan met deze emoties, worden zij een weg naar een diepere verbinding met jezelf en anderen, en naar een meer vervullende manier van in het leven staan.

De inhoud van deze dag is gebaseerd op Geweldloze Communicatie (Marshall Rosenberg) en op het werk van Brene Brown.

Datum: zondag 21 maart
Tijd: 10:00 – 17:00
Locatie: De Verdieping op camping Tussen Hemel en Aarde, Kanonsdijk 7 in Groenekan. Dit is vlakbij Utrecht (met ov-fiets bereikbaar vanaf station Utrecht Overvecht of Utrecht CS, parkeren gratis)
Kosten: 50 – 100 euro afhankelijk van inkomen en vrije keuze
Kosten betaald door werkgever: 125 euro ex BTW

Bij de workshop ontvang je een handout en samenvatting.

De vervolgdag gaat door bij minimaal 6 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 8 (nog 3 plaatsen vrij)

Ter bevestiging van jouw aanmelding ontvang ik graag een voorschot van 30 euro op de kosten. Het restbedrag kun je betalen in de week na de workshop.

Aanmelden