Beschrijving

Deze weekendworkshop is bedoeld als vervolg voor deelnemers die minimaal een basiscursus Geweldloze Communicatie hebben gevolgd.

Wanneer wij in het contact getriggerd raken, kan het moeilijk zijn om compassievol in verbinding te blijven met onszelf, en zo wordt het ook moeilijk authentiek en empathisch in contact te blijven met de ander.

In dit verdiepingsweekend werken we met schuld, schaamte en andere triggers, en onderzoeken we hoe we compassievol de verbinding kunnen maken met alles wat er in ons omgaat, en vanuit die verbinding het contact kunnen maken met de ander.

Tijdens deze workshop zal er veel aandacht zijn voor het maken van de verbinding met jezelf. Daarnaast zullen we ook in een dialoog oefenen, hoe in in verbinding te blijven met onszelf en de ander, wanneer wij ons getriggerd voelen. We zullen het weekend gronden in empathie en empathisch vaardigheden om het zo veilig te maken om samen de verbinding te maken met deze kwetsbare thema’s.

Data: zaterdag 12 en zondag 13 december
Tijd: 10:00 – 17:00
Locatie: De Verdieping op camping Tussen Hemel en Aarde, Kanonsdijk 7 in Groenekan. Dit is vlakbij Utrecht (met ov-fiets bereikbaar vanaf station Utrecht Overvecht of Utrecht CS, parkeren gratis)
Kosten: 150 – 300 euro afhankelijk van inkomen en vrije keuze
Kosten betaald door werkgever: 400 euro ex BTW

Bij de workshop ontvang je een handout en samenvatting.

De weekendworkshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 12.

Ter bevestiging van jouw aanmelding ontvang ik graag een voorschot van 50 euro op de kosten. Het restbedrag kun je betalen in de week na de workshop.

Aanmelden